Απόλυτα «αφεντικά» της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι Π. και Γ.Αγγελόπουλος
Τα αδέλφια Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέκτησαν το σύνολο των μετοχών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι πλέον τα απόλυτα «αφεντικά» της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου. Παράλληλα, μελετάται το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ, που θα προκύψει από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. - Τσίλντρες: «Το πιθανότερο να μείνω»
Τα αδέλφια Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέκτησαν το σύνολο των μετοχών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι πλέον τα απόλυτα «αφεντικά» της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.
Η σχετική ανακοίνωση που εξέωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. και της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία για την μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, με την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών μεταβίβασης των παραπάνω μετοχών».
Παράλληλα, μελετάται το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ, που θα προκύψει από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις