Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 27o
ps. post
scriptum

Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία

Μικρές ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη

Μικρές ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη

Μικρές ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με το ενδιάφερον των επενδυτών να στρέφεται κυρίως στη μεσαία και μικρή κεφαλαιοποίηση. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών κινείται στην περιοχή των 2.180 μονάδων, παρουσιάζοντας άνοδο της τάξης του 1%. Ανοδικές τάσεις στην Ευρώπη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

38

Μικρές ανοδικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη, με το ενδιάφερον των επενδυτών να στρέφεται κυρίως στη μεσαία και μικρή κεφαλαιοποίηση

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 15:25 η ώρα βρισκόταν στις 2.182,03 μονάδες παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,68%.

Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 74,2 εκατομμύρια ευρώ. Οι επιμέρους δείκτες κινούνται στην πλειονότητά τους σε θετική τροχιά.

Τη μεγαλύτερη άνοδο έχουν οι εξής: της Υγείας κατά 2,69%, των Προσωπικών-οικιακών προϊόντων κατά 1,85% και των Πρώτων υλών κατά 1,76%.

Τη μεγαλύτερη πτώση εμφανίζουν οι εξής: των Μέσων Ενημέρωσης κατά 1,50%, των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κατά 1,00% και του Πετρελαίου-Αερίου κατά 0,11%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,43%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει άνοδο κατά 1,36% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 0,46%.

Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται 116 ενισχύονται, 73 υποχωρούν και 58 παραμένουν αμετάβλητες.

Ανοδος στην Ευρώπη

Με άνοδο άνοιξε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, όπου ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 0,19% και διαμορφώθηκε στις 4.238,26 μονάδες.

Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, όπου ο δείκτης Dax ενισχύθηκε κατά 0,46% και διαμορφώθηκε στις 4.728,78 μονάδες.

Με άνοδο άνοιξε και το Χρηματιστήριο του Παρισιού, όπου ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 0,64% και διαμορφώθηκε στις 3.136,77 μονάδες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies