Κοντά σε Βουγιούκα ο Πανελλήνιος, κρατάει και τον Όστοϊτς
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στις τάξεις του Πανελλήνιου, ενώ οι προσεχείς ημέρες φαίνονται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τις μεταγραφικές και μη εκκρεμότητες των «Ολυμπιονικών». Συγκεκριμένα ο βασικός στόχος του Ηλία Ζούρου για την κάλυψη της θέσης του σέντερ είναι ο Ιαν Βουγιούκας. Ο Έλληνας σέντερ δεν πήρε στον Ολυμπιακό πολλά λεπτά συμμετοχής και αναμένεται να δοθεί είτε δανεικός είτε να αποδεσμευτεί από τους «ερυρόλευκους».
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στις τάξεις του Πανελλήνιου, ενώ οι προσεχείς ημέρες φαίνονται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τις μεταγραφικές και μη εκκρεμότητες των «Ολυμπιονικών». Συγκεκριμένα ο βασικός στόχος του Ηλία Ζούρου για την κάλυψη της θέσης του σέντερ είναι ο Ιαν Βουγιούκας.
Ο Έλληνας σέντερ δεν πήρε στον Ολυμπιακό πολλά λεπτά συμμετοχής και αναμένεται να δοθεί είτε δανεικός είτε να αποδεσμευτεί από τους «ερυρόλευκους». Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες οι συζητήσεις μεταξύ του Πανελλήνιου και του 24άχρονου άσου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και η συμφωνία μοιάζει να είναι δεδομένη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Αναφορικά με την περίπτωση του Κώστα Καϊμακόγλου η ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι ανασταλτικοί παράγοντες.
Ο βασικότερος εξ αυτών είναι η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Μαρούσι και το συναισθηματικό δέσιμο του παίκτη με την ομάδα των βορείων προαστίων.
Ο Έλληνας φόργουορντ επιθυμεί πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο Μαρούσι και μετά να ξεκινήσει να διαπραγματεύεται την μεταγραφή του σε άλλο σωματείο, παρόλα αυτά δεν βλέπει με κακό μάτι την πιθανότητα να φορέσει τη φανέλα του Πανελλήνιου.
Σχετικά με το ζήτημα της εκκαθάρισης του ρόστερ ο Αντονι Γκράντι παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Κυψέλης.
Πρόθεση των διοικούντων της ομάδας είναι να πωληθεί ούτως ώστε να εξασφαλιστεί έαν αξιόλογο χρηματικό ποσό και να απαλλαχθούν από το «βαρύ» -τηρουμένων των αναλογιών- συμβόλαιό του.
Τέλος, ο Τζούρο Όστοϊτς λογικά θα εξαργυρώσει την ικανοποιητική του χρονιά με ένα νέο συμβόλαιο μονοετούς -κατά πάσα πιθανότητα- διάρκειας.
Το κλίμα μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της αντίστοιχη της ομάδας είναι πολύ θετικό και η διάθεση να επεκταθεί η συνεργασία τους είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις