Ο Ολυμπιακός πέρυσι το καλοκαίρι προτίμησε να εντάξει στο δυναμικό του τον Τζος Τσίλντρες και να μην κυνηγήσει περαιτέρω την περίπτωση του Αντονι Πάρκερ. Τα σενάρια για τον άλλοτε άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ άρχισαν να φουντώνουν και πάλι, με τον Αμερικάνο σούπερ σταρ να τονίζει ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους». - Διαφορά Μπουρούση-ΟΣΦΠ - Στην Εφές ο Ρακόσεβιτς - Εξιτήριο ο «Μήτσος»
Ο Ολυμπιακός πέρυσι το καλοκαίρι προτίμησε να εντάξει στο δυναμικό του τον Τζος Τσίλντρες και να μην κυνηγήσει περαιτέρω την περίπτωση απόκτησης του Αντονι Πάρκερ. Τα σενάρια για τον άλλοτε άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ άρχισαν να φουντώνουν και πάλι, με τον Αμερικάνο σούπερ σταρ μάλιστα σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «redplanet.gr» να τονίζει ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους».
Ο Πάρκερ επισήμανε αρχικά πως δεν γνωρίζει για κάποιο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Πρώτη φορά το ακούω από σένα, αλήθεια μου λες; Γνώριζα ότι πέρυσι είχαν δείξει κάποιο ενδιαφέρον, όχι και φέτος», πρόσθεσε ακόμα ότι το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ στο.. λιμάνι ακούγεται:
«Ενδιαφέρον αλλά δεν έχω τίποτα στα χέρια μου, οπότε θα αρχίσω να το σκέφτομαι αν όντως ισχύσει κάτι τέτοιο».
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταθέσει επίσημη πρόταση υπογράμμισε:
«Και βέβαια. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ εκεί αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Από τη στιγμή που είμαι ελεύθερος από τους Ράπτορς πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου και θα πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση για μένα και την οικογένειά μου».
Τέλος αναφέρθηκε στην περυσινή ηχηρή μεταγραφή του Ολυμπιακού με τον Τζος Τσίλντρες:
«Αν το γνωρίζω λέει, έγινε πάταγος εδώ πέρυσι και από ότι ακούγεται είναι πολύ ευχαριστημένος από τον πρώτο του χρόνο στην Ελλάδα».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις