
Πάνω από 20.000 κλιματιστικά πωλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα του προγράμματος απόσυρσης
Την αύξηση κατά 5 εκατομμύρια ευρώ των κονδυλίων που διαθέτει το υπουργείο Ανάπτυξης για την απόσυρση παλαιών κλιματιστικών στην Αττική, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Κ.Χατζηδάκης. Την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του προγράμματος πωλήθηκαν 21.000 συσκευές σε όλη τη χώρα.
27
Την αύξηση κατά 5 εκατομμύρια ευρώ των κονδυλίων που διαθέτει το υπουργείο Ανάπτυξης για την απόσυρση παλαιών κλιματιστικών στην Αττική ανακοίνωσε την Τρίτη ο Κ.Χατζηδάκης, καθώς το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι ισχυρό.
Σύμφωνα με στοιχεία από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΑΝ, κατά την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του προγράμματος απόσυρσης, πωλήθηκαν 21.000 κλιματιστικά σε όλη τη χώρα, από τα οποία 13.000 στην Αττική.
Ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος ήταν 15 εκατ. ευρώ, ενώ τα 5 επιπλέον εκατατομμύρια θα διατεθούν μόνο για την Αττική, όπου εντοπίζεται η μεγαλύτερη ζήτηση.
Το επιπλέον κονδύλι επαρκεί για την απόσυρση άλλων 20.000 περίπου παλιών συσκευών. Η επιδότηση που δίνεται μέσω του προγράμματος απόσυρσης είναι 35%, με όριο τα 500 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο SKINOS φέρνει πνοή αλλαγής στα FNL Awards
- Το επίδικο αντικείμενο
- Kανονικά οι αποζημιώσεις σε περίπτωση ακύρωσης πτήσεων – Οι οδηγίες τις Κομισιόν εν μέσω κρίσης στη Μέση Ανατολή
- Η Γκισλέιν Μάξγουελ, η φυλακή ελάχιστης ασφαλείας και οι κρατούμενες που τιμωρήθηκαν επειδή μίλησαν
- H Αθήνα παίζει σε ρυθμούς NBA: Επιστρέφει το 3on3 Road to Glory της Novibet
- BCL: Προπονητής της χρονιάς ο Σάκοτα

