
Έναρξη θερινών τμημάτων της Βουλής με θέματα οικονομίας
Μετά από ένα μήνα διακοπής εργασιών, με αφορμή τις ευρωεκλογές, ανοίγει εκ νέου σήμερα, Τρίτη, η Βουλή, με το πρώτο θερινό τμήμα. Η ατζέντα της εβδομάδας περιλαμβάνει νομοσχέδια του υπουργείου Τουρισμού και Ανάπτυξης, αλλά στο επίκεντρο θα βρεθεί η ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, την Τετάρτη.
53
Μετά από ένα μήνα διακοπής εργασιών, με αφορμή τις ευρωεκλογές, ανοίγει εκ νέου σήμερα, Τρίτη, η Βουλή, με το πρώτο θερινό τμήμα.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, η ατζέντα της εβδομάδας περιλαμβάνει νομοσχέδια του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά στο επίκεντρο θα βρεθεί η ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου θα ενημερώσει την Επιτροπή Οικονομικών για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και όπως είναι αναμενόμενο θα σημειωθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
Ακόμη, αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για τη λειτουργική τακτοποίηση των καταλυμάτων και το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για την ίση μεταχείριση ανδρών και γυναικών στην πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τζέιμι Ντίμον της JPMorgan προσπαθεί να γίνει «πολύ μεγάλος για να αποτύχει»
- Oπως πήγαν… έφυγαν
- Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά της
- Μικτά πρόσημα στη Wall Street σε αναμονή της λήξης του τελεσιγράφου Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος απειλεί να «εξαφανίσει» τα μισά εταιρικά κέρδη
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού