30

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά εγκλήματα που έχουν συμβεί ποτέ στη χώρα» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στον Ασωπό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ επανέλαβε ότι η μόνη διέξοδος για τη χώρα είναι η δημιουργία ενός τρίτου πόλου. «Ηανάδειξη ενός τρίτου ισχυρού πόλου της Αριστεράς και της Οικολογίας.

» Είναι οι δράσεις των πολιτών, των ενεργών πολιτών που διεκδικούν ποιότητα ζωής, που διεκδικούν χώρους ανάσας, που διεκδικούν να μην πίνουν νερό με εξασθενές χρώμιο, που διεκδικούν να μην μολύνονται τα ποτάμια και ο υδροφόρος ορίζοντας και οι θάλασσες από τις ανεξέλεγκτες αποθέσεις και από τα απόβλητα των βιομηχανικών εγκαταστάσεων που μόνο στόχο έχουν το κέρδος και δεν λογαριάζουν κανέναν» εξήγησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ