
Τον υπουργό Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ «φωτογραφίζει» ο Γ.Παπανδρέου
Η δημοσιονομική εξυγίανση και η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μέσω ενός συμφώνου εμπιστοσύνης με τους πολίτες είναι οι προτεραιότητες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εφόσον το κόμμα κερδίσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ο Γ.Παπανδρέου σκιαγραφεί τον υπουργό Οικονομίας της δικής του κυβέρνησης.
30
Η δημοσιονομική εξυγίανση και η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μέσω ενός συμφώνου εμπιστοσύνης με τους πολίτες είναι οι προτεραιότητες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εφόσον το κόμμα κερδίσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Μιλώντας στην Ημερησία του Σαββάτου, ο Γιώργος Παπανδρέου τονίζει ότι οι παραγωγικές επενδύσεις είναι αυτές που θα συμβάλουν μεσο-μακροπρόθεσμα στη δημοσιονομική ισορροπία, ενώ για το Σύμφωνο Σταθερότητας σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναζητήσει συμμαχίες για την αλλαγή του.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ακόμα ότι η πράσινη ανάπτυξη είναι η μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, δεδομένου ότι η χώρα έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης που ακόμα δεν έχει αξιοποιήσει αρκετά.
Για την πάταξη της φοροδιαφυγής δηλώνει ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν με συνεχή διάλογο και ένα σύμφωνο εμπιστοσύνης με τους πολίτες.
Σχετικά με το πρόσωπο του υπουργού Οικονομίας της δικής του κυβέρνησης, ο κ. Παπανδρέου δηλώνει ότι θα είναι προσωπικότητα με επάρκεια, κύρος και αναγνώριση.
«Η οικονομία θα είναι το κατεξοχήν πεδίο της προσωπικής μου ενασχόλησης» υπογραμμίζει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυπριακό: Δεν αναμένεται νέο σχέδιο τύπου Ανάν, δηλώνει ο Ερχιουρμάν
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών