Ανοίγει την Πέμπτη η «αυλαία» της δεύτερης φάσης στα πλέι οφ για την Α1 πόλο ανδρών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη ΝΕ Πατρών και ο Πανιώνιος τη Βουλιαγμένη στον δρόμο για τον τελικό. Για τις θέσεις 5-6 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Χίο.
Ανοίγει την Πέμπτη η «αυλαία» της δεύτερης φάσης στα πλέι οφ για την Α1 πόλο ανδρών. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο οποίος κατέκτησε αήττητος την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, υποδέχεται στον Πειραιά την -«πρωτάρα» σε πλέι οφ- ΝΕ Πατρών και θέλει να κάνει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για τους τελικούς.
Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τη Βουλιαγμένη με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.
Στο μεταξύ, αύριο, Πέμπτη, αρχίζουν και οι αναμετρήσεις για τις θέσεις 5-6, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Χίο στο ΟΑΚΑ. Ο νικητής της συγκεκριμένης σειράς, η οποία κρίνεται στις δύο νίκες, θα πάρει ως «έπαθλο», εκτός από την πέμπτη θέση, και το τελευταίο «εισιτήριο» για το LEN Trophy.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ «λύγισε» την Ατλέτικο (1-0) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της.