
«Αλμα» 220% στις ακάλυπτες επιταγές τον Απρίλιο
Τη δραματική εικόνα που επικρατεί στην αγορά σχετικά με τη ρευστότητα καταδεικνύουν τα στοιχεία της Τειρεσίας ΑΕ για τις ακάλυπτες επιταγές, καθώς τον Απρίλιο η αξία τους αυξήθηκε κατά 220% έναντι του αντίχτοιχου μήνα του 2008.
27
«Αλμα» της τάξεως του 220,33% σημείωσε η αξία των ακάλυπτων επιταγών τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Τειρεσίας ΑΕ.
Σε σχέση με τον φετινό Μάρτιο, η αξία τους αυξήθηκε κατά 12,91% στα 271,4 εκατ. ευρώ. Σε τεμάχια, αυξήθηκαν κατά 3,63% σε 27.740.
Σε σχέση με τον Απρίλιο του 2008, οι ακάλυπτες επιταγές σε αξία σημείωσαν αύξηση 220,33% και σε τεμάχια αύξηση 243,78%. Η συνολική αξία των ακάλυπτων επιταγών για το πρώτο τετράμηνο του 2009 ανήλθε σε 984,1 εκατ. ευρώ και σε τεμάχια σε 98.245.
Οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν τον Απρίλιο σε 15,7 εκατ. ευρώ και σε τεμάχια 10.478, σημείωνοντας αντίστοιχα μείωση 14,17% και 11,61% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα του ιδίου έτους.
Σε σχέση με τον Απρίλιο του 2008, σημείωσαν αύξηση 20% και 3,60% αντίστοιχα. Το πρώτο τετράμηνο του 2009 οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν σε 75,2 εκατ. ευρώ και σε τεμάχια σε 44.499.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυπριακό: Δεν αναμένεται νέο σχέδιο τύπου Ανάν, δηλώνει ο Ερχιουρμάν
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών