Ανακοίνωση για την παράσταση του Ρομπέρτο Μπενίνι
Στην παράσταση «Tutto Dante» του Ρομπέρτο Μπενίνι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και κατ’ απαίτηση του ίδιου του καλλιτέχνη, υπάρχουν υπέρτιτλοι μόνο στο μέρος όπου ερμηνεύεται η 5η ωδή από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη.
Είναι προσωπική επιλογή του ίδιου του ηθοποιού η μη ύπαρξη υπέρτιτλων στο πρώτο μέρος, λόγω του έντονου αυτοσχεδιαστικού του χαρακτήρα. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο παρουσιάσθηκε και συνεχίζει να παρουσιάζεται η συγκεκριμένη παράσταση, σε όλη την ευρωπαϊκή και αμερικάνικη περιοδεία της, με τεράστια επιτυχία.
Παρ’ όλα αυτά και λόγω της έκφρασης δυσαρέσκειας από μέρος του κοινού κατά τη χθεσινή πρώτη, οι διοργανώτριες εταιρίες αποφάσισαν στη σημερινή παράσταση, που θα γίνει στο σύνολό της στα ιταλικά και όχι στα αγγλικά στο πρώτο μέρος όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, να υπάρξει επιπλέον και καθ’ όλη την υπόλοιπη διάρκεια, παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά (μέσω ακουστικών) για όσους θεατές δεν κατανοούν την ιταλική γλώσσα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπεύθυνες για τη διοργάνωση της παράστασης είναι οι εταιρείες Αrt Show και GMI Corporation ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.
- Έρχεται η ψηφιακή κάρτα στο Δημόσιο
- Σύνταξη: Τι αλλάζει στην απονομή των επικουρικών
- Τουρισμός 2026: Οι νέοι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας ανάκαμψης, από τη Βραζιλία έως το Μπουτάν
- Πιερ Παχλαβί: «Αν ξεκινήσει πόλεμος στο Ιράν, δεν θα είναι απλός»
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Θύελλα στη σκιά της απόφασης – Στο κάδρο ο Μητσοτάκης από την αντιπολίτευση
- Από αγάπη υπερβολική: Μπορεί ο έρωτας να μας προκαλέσει burnout;



