Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν και πάλι την παραίτηση του Μιχαήλ Σαακασβίλι
Περί τους 10.000 διαδηλωτές στη Τιφλίδα, μετά από διάλειμμα μερικών ημερών, συνέρευσαν και πάλι στο κέντρο της πόλης για να διαδηλώσουν κατά του προέδρου της χώρας, Μιχαήλ Σαακασβίλι ζητώντας την παραίτησή του. Οι διαδηλωτές κατηγορούν, μεταξύ άλλων, τον Σαακασβίλι για συγκεντρωτισμό.
95
Οι διαδηλωτές στη Τιφλίδα μετά από διάλειμμα μερικών ημερών συνέρευσαν και πάλι στο κέντρο της πόλης για να διαδηλώσουν κατά του προέδρου της χώρας, Μιχαήλ Σαακασβίλι.
Περί τους 10.000 ανθρώπους ζήτησαν για άλλη μία φορά την παραίτηση του προέδρου.
Έστησαν μάλιστα και πάλι κελιά γύρω από το Κοινοβούλιο και κυβερνητικά κτίρια για να διαμαρτυρηθούν για το ότι η Γεωργία μετατρέπεται σε αστυνομικό καθεστώς.
Οι διαδηλωτές κατηγορούν τον Σαακασβίλι για συγκεντρωτισμό αλλά και για τον αποτυχημένο πόλεμο με τη Ρωσία.
Η αντιπολίτευση δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις διαδηλώσεις μέχρι την παραίτηση του προέδρου αν και ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει στη θέση του μέχρι την εξάντληση της θητείας του, το 2013.
Πάντως η αστυνομία εξακολουθεί να τηρεί διακριτική στάση καθώς η κυβέρνηση δηλώνει ότι δεν θα επέμβει αρκεί οι διαδηλώσεις παραμείνουν ειρηνικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Άλμπερτ Σπέερ: Η διπλή ζωή του «καλού» Ναζί που γλίτωσε την αγχόνη
- Πήγα σε μάγισσες: Ο κανόνας 3-6-9 που «προβλέπει» το μέλλον στη σχέση
- Ο νεο-ιμπεριαλισμός του Τραμπ, οι «προδομένοι» Ευρωπαίοι και το τέλος της αυταπάτης
- Εργασία πέρα από τα σύνορα της ΕΕ: Οι Ευρωπαίοι με τη μεγαλύτερη διεθνή εμπειρία
- Historic floods: Οι πλημμύρες στην Ελλάδα από το 1886 – Mια ζωντανή πλατφόρμα για κάθε ενδιαφερόμενο
- Ο γέρος και η Θάλασσα: Αντίτυπο με το τελευταίο γραπτό του Χέμινγουεϊ στο Μουσείο Νόμπελ



