
Διευρύνεται κατά μισή ώρα το ωράριο λειτουργίας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
Σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του φυλακτικού προσωπικού ήλθε η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και έτσι το διευρυμένο ωράριο μουσείων και αρχαιολογικών χώρων επεκτείνεται κατά μισή ώρα επιπλέον (08:00-20:00).
43
Σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του φυλακτικού προσωπικού ήλθε η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και έτσι το διευρυμένο ωράριο μουσείων και αρχαιολογικών χώρων επεκτείνεται κατά μισή ώρα επιπλέον.
Συγκεκριμένα, τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θερινού ωραρίου θα ανοίγουν στις 8 π.μ. και θα κλείνουν στις 8 μ.μ.
Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά φέτος, το θερινό ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων εφαρμόζεται από το Πάσχα.
* Οι ώρες λειτουργίας των χώρων αυτών ειδικά για τη Μεγάλη Παρασκευή διαμορφώνονται σε 12 – 6 μ.μ. και για το Μεγάλο Σάββατο σε 8:30 π.μ. – 3 μ.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοσκοπήσεις: To «άλλο κόμμα» που κερδίζει έδαφος και οι αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό
- Το «block delete» είναι το νέο trend στις σχέσεις;
- Ο Μπρένταν Φρέιζερ μπαίνει στον κόσμο του Starman
- Πού συγκεντρώνονται οι «υπερπλούσιοι» στην Ευρώπη – Η Ελλάδα στον πάτο, αλλά μπαίνει δυναμικά στον χάρτη
- Αιχμές, «καρφιά» και «μαχαιρώματα» – Όλα όσα έγιναν στην Κ.Ο. της ΝΔ – Η δυσαρέσκεια προς το Μαξίμου παραμένει
- Έλεγχος στο πραγματικό όφελος των καινοτόμων φαρμάκων με νέο νομοσχέδιο






