Ράλι Πορτογαλίας 2009, 2η μέρα: Ο Seb σε θέση ισχύος
O Γάλλος κέρδισε και τις έξι Ειδικές του 2ου σκέλους και απέκτησε προβάδισμα 26,8 στην κορυφή! Διαβάστε εδώ τη σημερινή εξέλιξη και δείτε τις φωτογραφίες από το Αλγκάρβε.
Όπως είχε κάνει και στο πρωινό loop, ο Sebastien Loeb (Citroen) κέρδισε και τις τρεις απογευματινές Ειδικές Διαδρομές του 2ου σκέλους του Ράλι Πορτογαλίας και έτσι απέκτησε προβάδισμα σχεδόν μισού λεπτού από τον Mikko Hirvonen (Ford) στην κορυφή του αγώνα, μία μέρα και πέντε Ειδικές πριν το τέλος του αγώνα.
Ο Γάλλος ήθελε να εκμεταλλευτεί σήμερα την ευνοϊκή θέση εκκίνησής του στις Ειδικές και τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί για την τέταρτη νίκη στους ισάριθμους φετινούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.
Στις πιο πίσω θέσεις, ο Dani Sordo (Citroen) υπερασπίζεται με σχετική άνεση στην τρίτη θέση του βάθρου από τον Petter Solberg (Solberg Citroen), όμως για την 5η θέση στο 3ο σκέλος θα δώσουν μάχη οι Matthew Wilson και Henning Solberg της Stobart Ford.
Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του δεύτερου σκέλους του Ράλι Πορτογαλίας και εδώ τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας και δείτε φωτογραφίες από το Αλγκάρβε.