Η MIG διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
H Marfin Investment Group (MIG) διέψευσε την Τρίτη δημοσιεύματα ότι ο όμιλος βρίσκεται σε συζητήσεις ή ενδιαφέρεται για την απόκτηση της εταιρίας Ελληνικά Ναυπηγεία από την ThyssenKrupp Marine Systems.
28
H Marfin Investment Group (MIG) διέψευσε την Τρίτη δημοσιεύματα ότι ο όμιλος βρίσκεται σε συζητήσεις ή ενδιαφέρεται για την απόκτηση της εταιρίας Ελληνικά Ναυπηγεία από την ThyssenKrupp Marine Systems.
«H MIG δεν ενδιαφέρθηκε και δεν είχε συζητήσεις για τα Ελληνικά Ναυπηγεία ή άλλα ναυπηγεία στην Ελλάδα», είπε ο Σεραφείμ Κωνσταντινίδης, εκπρόσωπος τύπου στην MIG.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η MIG μαζί με «γαλλικό όμιλο» βρίσκοντααν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ThyssenKrupp Marine Systems για την εξαγορά των ναυπηγείων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Άγιος Δημήτριος: Τι λέει η πρώην σύντροφος του 20χρονου δράστη – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για το στυγερό έγκλημα
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Μαξίμου: Επενδύει στη συγκάλυψη των υποκλοπών και θέλει να επιβάλει σιωπητήριο στην κριτική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442