
Ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής η ηθοποιός Μιμή Ντενίση
Με τον τίτλο του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας τιμήθηκε η ηθοποιός Μιμή Ντενίση. Η τελετή έγινε στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα. Ο τίτλος απονεμήθηκε από τον πρέσβη Κριστόφ Φαρνό.
30
Με τον τίτλο του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας τιμήθηκε η ηθοποιός Μιμή Ντενίση. Η τελετή έγινε στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα, ενώ τον τίτλο απένειμε ο πρέσβης Κριστόφ Φαρνό.
Το παράσημο αποτελεί τιμή για τη διάσημη γαλλόφωνη και φίλη της Γαλλίας ηθοποιό, η καλλιτεχνική δράση της οποίας συμβάλλει στην ακτινοβολία του γαλλικού πολιτισμού στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία







