
Συνεδριάζει ο επιτελικός κύκλος κοινωνικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ
Μέτρα για την ενίσχυση των ασθενέστερων εξετάζει ο επιτελικός κύκλος κοινωνικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ που συνεδριάζει το μεσημέρι της Δευτέρας υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.
53
Μέτρα για την ενίσχυση των ασθενέστερων εξετάζει ο επιτελικός κύκλος κοινωνικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ που συνεδριάζει το μεσημέρι της Δευτέρας υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο επιτελικός κύκλος για θέματα κοινωνικής πολιτικής έχει εξετάσει προτάσεις και μελέτες φορέων ειδικά για το θέμα της ανεργίας, που φουντώνει εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν οι προτάσεις για τη στήριξη των ασθενέστερων, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για σειρά άμεσων μέτρων, καθώς και γενικότερων πολιτικών κατευθύνσεων, που θα υλοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση.
Τον επιτελικό κύκλο κοινωνικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ αποτελούν οι: Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Φλωρίδης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Στη συνεδρίαση συμμετέχουν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση
- Σύρος: Εκτός κινδύνου ο 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι