"CSI, Night” στον ΣΚΑΪ
Τρεις ξεχωριστές σειρές γεμάτη δράση και περιπέτεια προβάλλει κάθε Τρίτη βράδυ η τηλεόραση του ΣΚΑΪ δημιουργώντας ‘CSI, NIGHT” από τις 22.00 έως και τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα . Στις 22.00 το «CSI, Νέα Υόρκη: Στον τόπο του εγκλήματος» αναλαμβάνει δράση. Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος των ντετέκτιβ της Υπηρεσίας Εξιχνίασης Εγκλημάτων ξεδιπλώνεται στην οθόνη, […]
Τρεις ξεχωριστές σειρές γεμάτη δράση και περιπέτεια προβάλλει κάθε Τρίτη βράδυ η τηλεόραση του ΣΚΑΪ δημιουργώντας ‘CSI, NIGHT” από τις 22.00 έως και τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα .
Στις 22.00 το «CSI, Νέα Υόρκη: Στον τόπο του εγκλήματος» αναλαμβάνει δράση. Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος των ντετέκτιβ της Υπηρεσίας Εξιχνίασης Εγκλημάτων ξεδιπλώνεται στην οθόνη, καθώς η ομάδα του CSI Νέας Υόρκης χρησιμοποιεί τις καλύτερες επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους τόσο στα εργαστήρια όσο στον τόπο του εγκλήματος για να λύσει τους γρίφους και να συλλάβει τους εγκληματίες.
Στις 23.00 τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα του «CSI, Μαϊάμι: Στον τόπο του εγκλήματος» όπου η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητά τους ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς του Μαϊάμι.
Η καλύτερη ομάδα στη Νότια Φλόριντα, με αρχηγό τον Οράτιο Κέιν, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες εγκληματολογικές και αστυνομικές μεθόδους για να διαλευκάνει τα αιματηρά μυστήρια μέσα στις τροπικές περιοχές του Μαϊάμι.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00.15 στο «CSI, Λας Βέγκας: Στον τόπο του εγκλήματος» ο Τζιλ Γκρίσομ και η ομάδα του αναζητούν τους ενόχους, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος για να λύσουν το μυστήριο στα εργαστήρια του Λας Βέγκας.
Σήμερα Τρίτη 3 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
- Μένει στο NBA: Ο Μπογκντάνοβιτς συμφώνησε με τους Ρόκετς
- Greece’s Demographic Warning: Deaths Far Outpace Births
- Οι αβρότητες Τραμπ προς Ερντογάν, τα F-35 και οι ανησυχίες Ελλάδας και Ισραήλ
- Ταξίδια για λίγους: Οι πιο ακριβοί προορισμοί του πλανήτη το 2026
- The Expla-in Project | Ζητούνται φιλόσοφοι για να δουλέψουν για την τεχνητή νοημοσύνη
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Φόβοι ότι η δεύτερη σορός ανήκει στο 12χρονο παιδί – Νεκρός 66χρονος, με εγκαύματα η μητέρα
- Γιατί ρίχνει ο Άδωνις αλάτι στις πληγές των ακάλυπτων ασθενών του προγράμματος παχυσαρκίας;
- Aegina Jazz Festival: Το φεστιβάλ που έβαλε την Αίγινα στο χάρτη της τζαζ επιστρέφει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Gen Z: Η γενιά που [και να ήθελε] δεν φιλοδοξεί την ζωή των γονιών της – Ποιοι οι λόγοι](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-olly-3823489-1200x804-1-127x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442