Η ΑΕΚ πλήρωσε στα άδεια Πατήσια με το ίδιο νόμισμα την ΑΕΛ για ήττα στον πρώτο γύρο, καθώς επικράτησε με 89-88. Πρωταγωνιστής των τελευταίων δευτερολέπτων για την «Ένωση» ήταν ο Μπράιαντ ο οποίος πέτυχε το καθοριστικό δίποντο 4,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ενώ «έκοψε» και τον Αποστολίδη στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων.
Η ΑΕΚ πλήρωσε στα άδεια Πατήσια με το ίδιο νόμισμα την ΑΕΛ για ήττα (63-62) στον πρώτο γύρο, καθώς επικράτησε με 89-88 και έσπασε έτσι το αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών. Πρωταγωνιστής των τελευταίων δευτερολέπτων για την «Ένωση» ήταν ο Μπράιαντ ο οποίος πέτυχε το καθοριστικό δίποντο 4,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ενώ «έκοψε» και τον Αποστολίδη στην τελευταία επίθεση που επιχείρησαν οι φιλοξενούμενοι.
Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη άρχισε νευρικά το πρώτο δεκάλεπτο έχανε με 0-2, αλλά στη συνέχεια με ένα σερί 8-0 προσπάθησε να βρει ρυθμό απέναντι στη Λάρισα, οι παίκτες της οποίας είχαν επιδοθεί σε έναν άτυπο διαγωνισμό τριών πόντων. Η Λάρισα άρχισε μετά το πρώτο δεκάλεπτο να παίρνει τα ηνία του αγώνα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Νέστορα Κόμματο, ο οποίος τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο με απόλυτη ευστοχία στα τρίποντα (5/5), έχοντας πετύχει 20 πόντους.
Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν εκτοξεύσει τη διαφορά και στους 10 πόντους 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (41-51), κυρίως χάρη στα πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας. Από την μεριά της η ΑΕΚ έδειχνε να μην μπορεί να βρει λύσεις ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά, με τον Δημήτρη Παπανικολάου να διακρίνεται έχοντας πετύχει 15 πόντους στα πρώτα είκοσι λεπτά.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ μπήκε πιο αποφασιστικά και άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά. Σε αυτό συνέβαλε η πολύ καλή άμυνα του Δημήτρη Παπανικολάου πάνω στον Νέστορα Κόμματο, αλλά και ο επιθετικός… οίστρος του παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος μαζί με τον Δορκοφίκη και Χατζή σήκωσαν το βάρος της αντεπίθεσης.
Οι δύο ομάδες πλέον εναλάσσονταν στο σκορ και ήταν εμφανές ότι ο νικητής θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Τελικά… χαμογέλασε η ΑΕΚ χάρη στην ψυχραιμία του Μπράιντ, ο οποίος 4,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πέτυχε το καθοριστικό δίποντο, ενώ ολοκλήρωσε το έργο του με ένα κόψιμο στον Αποστολίδη, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.
O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.