103

Χιλιάδες επιβάτες αποκλείστηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης το Σάββατο, καθώς από τη σφοδρή χιονόπτωση έκλεισαν οι διάδρομοι και δεν πραγματοποιήθηκε καμία πτήση.

Περίπου 45.000 επιβάτες είτε καθηλώθηκαν στο αεροδρόμιο, λόγω ακύρωσης της πτήσης τους, είτε υπέστησαν σοβαρές καθυστερήσεις, καθώς το αεροδρόμιο Μπαράχας καλύφθηκε με χιόνια σε μια από τις σφοδρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων δεκαετιών. Η λειτουργία του αεροδρομίου διακόπηκε τελείως για πέντε ώρες.

Ο τρίτος από τους τέσσερις διαδρόμους του αεροδρομίου άνοιξε αργά το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται ότι το αεροδρόμιο θα επαναλειτουργήσει την Κυριακή κανονικά, όπως γράφει ο ισπανικός τύπος, επικαλούμενος δηλώσεις του διευθυντή λειτουργίας των ισπανικών αερογραμμών, Χαβιέρ Μαρίν.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters