Περίεργο περισταστικό με ζημιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ εξετάζει η αστυνομία
Υλικές ζημιές προκλήθηκαν, από άγνωστο αντικείμενο, σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ με περίπου 15 επιβάτες, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Νέα Ευκαρπία - Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
Υλικές ζημιές προκλήθηκαν, από άγνωστο αντικείμενο, σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ με περίπου 15 επιβάτες, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Νέα Ευκαρπία – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από το αντικείμενο προκλήθηκε μια μικρή τρύπα σε τζάμι του λεωφορείου, το οποίο αργότερα έσπασε.
Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Το όχημα μεταφέρθηκε και εξετάζεται από τις Αστυνομικές Αρχές.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.