
Σε επιχείρηση σε στρατόπεδο εξτρεμιστικής οργάνωσης προχώρησε το Πακιστάν
Πακιστανικά στρατεύματα προχώρησαν στην κατάληψη ενός στρατοπέδου που χρησιμοποιείται από την εξτρεμιστική οργάνωση Λασκάρ-ι-Τάιμπα, η οποία κατηγορείται για τις πρόσφατες επιθέσεις στη Βομβάη. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες συλλήψεις.
103
Πακιστανικά στρατεύματα προχώρησαν στην κατάληψη ενός στρατοπέδου που χρησιμοποιείται από την εξτρεμιστική οργάνωση Λασκάρ-ι-Τάιμπα η οποία κατηγορείται για τις πρόσφατες επιθέσεις στη Βομβάη ενώ πραγματοποιήσαν και δεκάδες συλλήψεις.
Μάρτυρες άκουσαν δυνατές εκρήξεις και είδαν ένα ελικόπτερο και δεκάδες στρατιώτες να βρίσκονται στο στρατόπεδο.
Σύμφωνα με ανταποκριτή του BBC, το στρατόπεδο έχει αποκλειστεί, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνουν οι πακιστανικές αρχές.
Το Πακιστάν βρίσκεται υπό την πίεση τόσο της Ινδίας, όσο και των ΗΠΑ προκειμένου να δράσει εναντίον της οργάνωσης.
Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη του δράση κατά της συγκεκριμένης οργάνωσης ως απάντηση στις πρόσφατες επιθέσεις της Βομβάης.
Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο στρατόπεδο στα περίχωρα του Μουτζαφαραμπάντ χρησιμοποιείται από μια ισλαμική φιλανθρωπική οργάνωση, ενώ μέχρι το 2004 χρησιμοποιούνταν από την οργάνωση Λασκάρ-ι-Τάιμπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Sunday settle in: Το μυστικό της Κυριακής ποιυ διώχνει το άγχος της εβδομάδας
- Πειραιάς: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Τζάνειου ο 17χρονος που παρασύρθηκε από λεωφορείο
- Ηλεκτρικό ρεύμα: Πτώση στο κόστος έως και 76% στις τιμές
- Εντοπίστηκε ζωντανός ο Αμερικανός πιλότος – Το Ιράν λέει ότι κατέρριψε ακόμη ένα αμερικανικό αεροσκάφος
- «Απόψε κανείς δεν πεθαίνει»: Για 12 επιπλέον παραστάσεις στο Θέατρο Μπέλλος
- SNL: Τζακ Μπλακ και Τζακ Γουάιτ έβαλαν «φωτιά» με το Seven Nation Army
