Ο προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (17:00) αγώνας μεταξύ Κολοσσού και Αιγάλεω αναβλήθηκε, καθώς η αθηναϊκή ομάδα δεν ήταν δυνατό να ταξιδέψει έγκαιρα στη Ρόδο, λόγω κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Οπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ, το παιχνίδι θα γίνει με 24 ώρες καθυστέρηση, δηλαδή στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, όπως προβλέπει ο κανονισμός.
Ο προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (17:00) αγώνας μεταξύ του Κολοσσού και του Αιγάλεω αναβλήθηκε, καθώς η αθηναϊκή ομάδα δεν ήταν δυνατό να ταξιδέψει έγκαιρα στη Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.
Οπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ, το παιχνίδι θα γίνει με 24 ώρες καθυστέρηση, δηλαδή στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ:
«Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι οποίες δεν επέτρεψαν στην αποστολή του Αιγάλεω ΕΣΤΙΑ να ταξιδέψει στη Ρόδο και κατόπιν αποφάσεων της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΣΤΙΑ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.