
Για τις 5 Δεκεμβρίου πήραν προθεσμία Κουκουβίνος και Σωτηροπούλου
Προθεσμία έως την επόμενη Παρασκευή πήραν από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης οι δικηγόροι Μ.Κουκουβίνος και Στ.Σωτηροπούλου, οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τον εκβιασμό στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.
38
Προθεσμία έως την επόμενη Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, πήραν από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελο Μαδεμλή, οι δικηγόροι Μιχάλης Κουκουβίνος και Σταματίνα Σωτηροπούλου, οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τον εκβιασμό στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.
Ο κ. Κουκουβίνος, που εμφανίζεται στο βίντεο να διαπραγματεύεται ανταλλάγματα για την υπόθεση ακινήτων που διεκδικούσαν ακτήμονες στη Νέα Ραιδεστό, σε ερώτηση δημοσιογράφων είπε πως ό,τι έχει να πει, θα το καταθέσει στον εισαγγελέα. Η Στ.Σωτηροπούλου δεν εμφανίστηκε στην Εισαγγελία και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο κ. Μαδεμλής, οι δύο δικηγόροι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν για τα αδικήματα της εκβίασης τετελεσμένης και σε απόπειρα από κοινού και κατ εξακολούθηση και της απάτης από κοινού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση
- Σύρος: Εκτός κινδύνου ο 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι