Για καλό σκοπό θα σκοράρουν στο πρωτάθλημα Διαμαντίδης και Παπαλουκάς
Μία σημαντική πρωτοβουλία έλαβαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς κάθε καλάθι τους στο ελληνικό πρωτάθλημα θα χαρίζει από 100 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά και τον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην Καστοριά.
89
Μία σημαντική πρωτοβουλία έλαβαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς κάθε καλάθι τους στο ελληνικό πρωτάθλημα θα χαρίζει από 100 ευρώ σε ιδρύματα που επέλεξαν οι ίδιοι οι διεθνείς γκαρντ.
Τα χρήματα – σε συνεργασία με την εταιρία Wind – θα δοθούν στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά, ενώ ο Διαμαντίδης θα στηρίξει οικονομικά τον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Καστοριάς.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτήν την καμπάνια. Είναι μία πρωτοβουλία που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σίγουρα μας δίνει επιπλέον κίνητρο και ώθηση για να πετυχαίνουμε καλάθια. Πλέον παίζουμε όχι μόνο για την ομάδα μας αλλά και για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη υποστήριξης.
» Επέλεξα να βοηθήσω την Καστοριά γιατί έχω όπως γνωρίζετε μεγάλη αδυναμία στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και θεωρώ πολύ σημαντικό ότι με την εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ στηρίζω το μοναδικό ίδρυμα της πόλης μου για άτομα με ειδικές ανάγκες», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
Και πρόσθεσε:
«Ελπίζω φέτος να ξεπεράσω τον εαυτό μου για χάρη τους, Και για να μη χάνετε το λογαριασμό για τα καλάθια μας, μπορείτε μέσα από το blog μας, να παρακολουθείτε πόσα χρήματα συγκεντρώνουμε μετά από κάθε παιχνίδι».
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε:
«Αποτελεί τιμή και ταυτόχρονα ικανοποίηση η συμμετοχή μου στην καμπάνια ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ της WIND. Μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να βοηθήσω τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα. Είμαι σίγουρος πως εκτός από μένα και όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια για τα παιδιά που ζουν στην καρδιά της έδρας μας, στην καρδιά του Πειραιά.
» Πιστεύω ότι εμείς οι αθλητές μπορούμε και πρέπει να έχουμε ένα ευρύτερο ρόλο μέσα στην κοινωνία μας πέρα και από τον αγωνιστικό. Είναι σημαντικό να αγωνιζόμαστε όχι μόνο για την αθλητική νίκη αλλά και για κάποια ιδανικά, κάνοντας έτσι την παρέμβαση που χρειάζεται η κοινωνία μας. Και να είστε σίγουροι πως ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου ήταν ένα απλό `ζέσταμα`, τώρα ξεκινάμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442