
Αλλαγές στη φορά επιβίβασης στη Γραμμή 3 του Mετρό
Μικρές αλλαγές ως προς τη φορά επιβίβασης στους συρμούς του Μετρό της Γραμμής 3 (Αιγάλεω-Αεροδρόμιο) επέρχονται τις βραδινές ώρες, λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου. Επίσης ενδέχεται να σημειωθούν ολιγόλεπτες καθυστερήσεις.
91
Μικρές αλλαγές ως προς τη φορά επιβίβασης στους συρμούς του Μετρό της Γραμμής 3 (Αιγάλεω-Αεροδρόμιο) επέρχονται τις βραδινές
ώρες, λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Αττικό Μετρό, κάθε βράδυ, πλην Σαββάτου από τις 22:00 μ.μ. μέχρι το πρωί, γίνονται εργασίες συντήρησης με ειδικό συρμό που έχει έλθει από την Ελβετία, οι οποίες θα διαρκέσουν για περίπου 4 μήνες.
Για την εκτέλεση των εργασιών αυτών μετά τις 22:00 θα γίνεται μονοδρόμηση της κυκλοφορίας των επιβατικών συρμών στο τμήμα που εκτελούνται οι εργασίες, γεγονός που σημαίνει ότι η επιβίβαση πιθανόν να μη γίνεται από τις αποβάθρες που γνωρίζουν οι επιβάτες, ή να παρατηρούνται ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στη διέλευση των συρμών.
Το προσωπικό των σταθμών θα ενημερώνει και θα κατευθύνει τους επιβάτες κάθε φορά προς τη σωστή αποβάθρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Αρκάς: Καλημέρα στους συνταξιούχους
- Fuel Pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα έως 30 Απριλίου για όλα τα ΑΦΜ – Πώς θα κάνετε αίτηση
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει