Εκ νέου υπέρ του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Ελαιώνα απεφάνθη το ΣτΕ
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, απέρριψε ομόφωνα αιτήσεις ιδιοκτητών εκτάσεων στο Βοτανικό, οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθούν οι πολεοδομικές ρυθμίσεις που έγιναν για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
66
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, απέρριψε ομόφωνα αιτήσεις ιδιοκτητών εκτάσεων στο Βοτανικό, οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθούν οι πολεοδομικές ρυθμίσεις που έγιναν για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Ολομέλεια του ΣτΕ είχε απορρίψει και πάλι προσφυγές κατοίκων της περιοχής, όπως και της «Επιτροπής Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα» που ζητούσαν να ακυρωθεί η παραχώρηση έκτασης από το Δήμο Αθηναίων για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Η πληρωμένη απάντηση του Αλ. Τσίπρα στον Άδωνι και τα… λουλούδια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442