Στα αβαθή του Πόρτο Λάγος προσάραξε το «Βασίλειος 3»
Έμφορτο με 800 χιλιάδες λίτρα βενζίνη και 1 εκατ. λίτρα ντίζελ κίνησης, είναι το ελληνικό δεξαμενόπλοιο «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3», νηολογίου Πειραιά, που προσάραξε σε αμμώδη αβαθή του Πόρτο Λάγος της Θράκης. Το πλήρωμα, όλοι Έλληνες, είναι καλά στην υγεία του.
30
Έμφορτο με 800χιλιάδες λίτρα βενζίνη και 1 εκατ. λίτρα ντίζελ κίνησης, είναι το ελληνικό δεξαμενόπλοιο «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3», νηολογίου Πειραιά, που προσάραξε σε αμμώδη αβαθή του Πόρτο Λάγος της Θράκης. Το 10μελές πλήρωμα, όλοι Έλληνες, είναι καλά στην υγεία του.
Από την προσάραξη που προήλθε κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης δεν παρατηρήθηκε ρύπανση ούτε εισροή υδάτων, ενώ άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι προσπάθειες αποκόλλησής του με ίδια μέσα.
Το πλοίο που ανεφοδιάζει καύσιμα τα νησιά παραμένει προσαραγμένο και δύτες επιθεωρούν τα ύφαλά του για τυχόν ρήγματα, ενώ δίπλα του βρίσκεται το ρυμουλκό «Αστέρι»έτοιμο να το ρυμουλκήσει με ασφάλεια στο λιμάνι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας