Πρωτιά για τον Παναθηναϊκό με νίκη επί της Παρτιζάν και MVP τον Νίκολας
O Nτρου Νίκολας είναι καυτός στα πρώτα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Ο αμερικανός άσος οδήγησε τους πράσινους στη νίκη επί της Παρτιζάν με 64-61 και στην πρώτη θέση του τουρνουά του Βάλιεβο, στο οποίο έλαβαν μέρος. Μάλιστα, ο Νίκολας αναδείχθηκε και MVP του τουρνουά.
O Nτρου Νίκολας είναι «καυτός» στα πρώτα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός άσος οδήγησε τους «πράσινους» στη νίκη επί της Παρτιζάν με 64-61 και στην πρώτη θέση του τουρνουά του Βάλιεβο, στο οποίο έλαβαν μέρος. Μάλιστα, ο Νίκολας αναδείχθηκε και MVP του τουρνουά.
O Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, με τον Νίκολας να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και συνολικά τους παίκτες του Ομπράντοβιτς να έχουν 7 στα 9 τρίποντα στην πρώτη περίοδο. Γι αυτό το λόγο και το σκορ στο 10` ήταν 31-20 υπέρ των πράσινων.
Η Παρτιζάν βελτίωσε στην άμυνά της στη δεύτερη περίοδο και από εκείνο το σημείο, μέχρι και το τέλος του αγώνα ήταν κοντά στο σκορ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βέβαια δοκίμασε διάφορα σχήματα με πιο χαρακτηριστικό ένα στο οποίο τεσσάρι ήταν ο Αλβέρτης και πεντάρι ο Φώτσης.
Η Παρτιζάν δεν κατάφερε, πάντως, να γυρίσει το παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη με 64-61. Εκτός του Νίκολας, καλή απόδοση είχαν ακόμη οι Σπανούλης, Περπέρογλου και Φώτσης. Εκτός αναμέτρησης έμειναν οι Τσαρτσαρής, Ταταρούνης και Τάγαρης.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (15/9) το πρωί και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι την Τρίτη (16/9) στο ΟΑΚΑ.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών