Παπαλουκάς ο αρχηγός, Βασιλόπουλος ο… υπαρχηγός
Αρχηγός στην Εθνική, αρχηγός και στον Ολυμπιακό ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτης Γιαννάκης, στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο Καρπενήσι, ανακοίνωσε στην ομάδα ότι οι δυο αρχηγοί της ομάδας θα είναι οι Παπαλουκάς και Βασιλόπουλος.
66
Αρχηγός στην Εθνική, αρχηγός και στον Ολυμπιακό ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Παναγιώτης Γιαννάκης, στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο Καρπενήσι, ανακοίνωσε στην ομάδα ότι οι δυο αρχηγοί της ομάδας θα είναι οι Παπαλουκάς και Βασιλόπουλος.
Ο «Τεό» δήλωσε:
«Το σημαντικότερο είναι ότι επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Το ότι θα είμαι αρχηγός δεν αλλάζει τίποτα σ αυτά που θα κάνω στο γήπεδο. Με την εμπειρία μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα να συσπειρωθεί και να λειτουργήσει όπως πρέπει».
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος από την πλευρά του σχολίασε:
«Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αρχηγός και ποιος ο ηγέτης. Σημασία έχει να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του. Ανυπομονούσα να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί και χαίρομαι πραγματικά που βλέπω τόσους καλούς παίκτες στην ομάδα. Περιμένουμε ακόμα τα τρία παιδιά που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, αλλά νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν πως τα πράγματα φέτος θα είναι διαφορετικά. Αυτό βέβαια θα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο».
Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» στο Καρπενήσι, ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Χρήστος Μαρμαρινός που βρισκόταν από την Τετάρτη στη Βαρκελώνη. Ο Μαρμαρινός παραβρέθηκε στο σεμινάριο της Ευρωλίγκα που κάνει κάθε χρόνο κι έχει να κάνει με τις υπηρεσίες που προσφέρει στο σκάουτινγκ και στα στατιστικά.
Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας των προπονήσεων του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι περιλάμβανε το πρωί προπόνηση μπάσκετ και το απόγευμα βάρη και σουτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- Πέρασαν 33 χρόνια από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vids)
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- ΝΒΑ: «Καθάρισαν» οι Θάντερ, επιβίωσαν οι Νάγκετς
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442