Η Τερζόγλου με 16.50μ εκτός τελικού στη σφαιροβολία
Στην 15η θέση του Α προκριματικού γκρουπ της σφαιροβολίας γυναικών και στην 26η στο σύνολο έμεινε η Ειρήνη Τερζόγλου με καλύτερη βολή στα 16.50μ και αποκλειστηκε από τον τελικό, αφού το όριο ήταν στα 18.45μ.
26
Στην 15η θέση του Α΄ προκριματικού γκρουπ της σφαιροβολίας γυναικών και στην 26η στο σύνολο έμεινε η Ειρήνη Τερζόγλου με καλύτερη βολή στα 16.50μ και αποκλειστηκε από τον τελικό, αφού το όριο ήταν στα 18.45μ.
Η Ελληνλιδα αθλήτρια είχε ακόμη βολές (την 1η) στα 16.08μ και 16.14μ (την 3η). «Δεν λειτούργησα καλά σήμερα. Απλά δεν πήγα καλά. Εδώ στο Πεκίνο είναι όλα τέλεια. Ηταν μια μεγάλη και ωραία εμπειρία για όλους τους αθλητές», δήλωσε η Τερζόγλου μετά τον αγώνα της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 87-91: «Πέταξε» την ευκαιρία για «σκούπα» και τώρα… όλα για όλα στο Game 4 (vid)
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442