«Έδεσε» Κομποδιέτα και ανανέωσε με Πέτρουλα ο Πανελλήνιος
Στην απόκτηση του 23χρονου γκαρντ, από τον Ηλυσιακό, Δημήτρη Κομποδιέτα προχώρησε η ΚΑΕ Πανελλήνιος, ενώ παράλληλα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Πέτρουλα. Έτοιμοι να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την πέμπτη θέση δήλωσαν και οι δύο παίκτες.
Στην απόκτηση του 23χρονου γκαρντ από τον Ηλυσιακό Δημήτρη Κομποδιέτα προχώρησε η ΚΑΕ Πανελλήνιος, ενώ παράλληλα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Πέτρουλα.
«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Κυριακού αλλά και τον προπονητή κύριο Ζούρο, οι οποίοι μου δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσω στον Πανελλήνιο» δήλωσε ο Πέτρουλας στον επίσημο δικτυακό τόπο των «Ολυμπιονικών».
Και συμπλήρωσε:
«Για μένα, έγινε αυτό που ήθελα, δηλαδή να παραμείνω στην ομάδα. Κάθε επαγγελματίας βρίσκει στον Πανελλήνιο πραγματικά αυτά που θέλει. Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήμασταν πέμπτοι και ελπίζω φέτος να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Σύμφωνα με το ρόστερ που έχουμε, πιστεύω πως θα είμαστε δυνατοί.»
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κομποδιέτας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1985 στη Καρδίτσα, έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Την περίοδο 2003-04, αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα του Δούκα, ενώ έναν χρόνο αργότερα, έπαιξε στα Ανω Λιόσια.
Το καλοκαίρι του 2005, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αλιμο, όπου έμεινε για έναν χρόνο και σε 29 παιχνίδια, είχε μ.ο: 3,7π. και 1 ριμπάουντ. Την περίοδο 2006-07, πήρε μεταγραφή για τον Ηλυσιακό, έχοντας σε 20 παιχνίδια μ.ο: 4,4π. και 1,5 ριμπάουντ.
Στον Ηλυσιακό έμεινε και τη σεζόν 2007-08, έχοντας σε 29 παιχνίδια μ.ο: 11,3π. – 2,3ρ. – 1,3ασ. και 1 κλέψιμο.
Ο Κομποδιέτας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Πανελλήνιος μετά την επίτευξη της συμφωνίας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Πανελλήνιος και ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Ήρθα σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει υψηλούς στόχους και εξαιρετικό προπονητή. Εύχομαι να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.»
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.