Τσαϊρέλης ο «πρώτος» για την ΑΕΛ, ακολουθούν και άλλοι…
Την αρχή στη μεταγραφική της ενίσχυση έκανε με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» απέκτησαν τον Ελληνα φόργουορντ με τη μορφή δανεισμού από τον Αρη, ενώ διαπραγματεύονται ακόμα με τον Αρη για την περίπτωση δανεισμού των Ματαλόν και Καραβανά.
Την αρχή στη μεταγραφική της ενίσχυση έκανε με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» απέκτησαν τον Ελληνα φόργουορντ με τη μορφή δανεισμού από τον Αρη.
Ο Τσαϊρέλης είναι ένας από τους πολλούς στόχους της ΑΕΛ η οποία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Αποστολίδη από τον Ολυμπιακό, ενώ διαπραγματεύεται ακόμα το με τον Αρη την περίπτωση δανεισμού των Ματαλόν και Καραβανά.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών