Kαραντάσιου και Αρβανίτη ηττήθηκαν με 0-2 σετ (19-21, 20-22) από τις γερμανίδες Αμπερλέρ/Ζούριχ στο δεύτερο γύρο του Γκραντ Σλαμ της Μόσχας και έμειναν εκτός των προημιτελικών του τουρνουά, καταλαμβάνοντας την 9η θέση με 320 πόντους και 8000 δολάρια.
Kαραντάσιου και Αρβανίτη ηττήθηκαν με 0-2 σετ (19-21, 20-22) από τις γερμανίδες Αμπερλέρ/Ζούριχ στο δεύτερο γύρο του Γκραντ Σλαμ της Μόσχας και έμειναν εκτός των προημιτελικών του τουρνουά, καταλαμβάνοντας την 9η θέση με 320 πόντους και 8000 δολάρια.
Η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του πρώτου γύρου, όπου είχε τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια. Επόμενος σταθμός για τα κορίτσια είναι η Κέρκυρα, όπου θα πάρουν μέρος στο Masters του Πανελλήνιου Σιρκουί.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Μανώλης Ρουμελιώτης, τόνισε μετά το τέλος του ματς: «Ηταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Επηρεαστήκαμε από την κούραση, αλλά γενικότερα η παρουσία μας σε ένα πολύ καλό τουρνουά ήταν θετική, με μία ακόμη μονοψήφια θέση στην τελική κατάταξη. Συνεχίζουμε, τα κορίτσια θα πάνε στην Κέρκυρα και επόμενος στόχος μας είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινάει την άλλη εβδομάδα».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί
Μετά το break των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο ματς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους «Λύκους» με 38 πόντους διαφοράς στο Game 2, για το 1-1 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA – Σημαντικό προβάδισμα για τους Νικς μετά το 2-0 επί των Σίξερς.