
Διευθύνσεις e-mail με νέες καταλήξεις προσφέρει η Yahoo
Η Yahoo Inc. τριπλασιάζει από την Πέμπτη τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να προσφέρει προσθέτοντας τα ονόματα χώρου «ymail.com» και «rοcketmail.com» ως εναλλακτική λύση στο «yahoo.com».
36
Η Yahoo Inc. τριπλασιάζει από την Πέμπτη τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να προσφέρει προσθέτοντας τα ονόματα χώρου «ymail.com» και «rοcketmail.com» ως εναλλακτική λύση στο «yahoo.com».
Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι πολλοί χρήστες που θα ήθελαν να ανοίξουν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκουν κατηλειμμένο το όνομα χρήστη που τους ενδιαφέρει όταν προσπαθούν να εγγραφούν στο yahoo.com.
Είναι η πρώτη φορά που η Yahoo προσφέρει διευθύνσεις σε ονόματα χώρου διαφορετικά από το εταιρικό όνομα. Προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το 1997, λίγο μετά την εξαγορά έναντι 80 εκατ. δολαρίων της Four11 Corp., στην οποία ανήκε το όνομα χώρου rocketmail.
Με 266 εκατομμύρια συνδρομητές το φετινό Απρίλιο, η Yahoo είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Αν και προσφέρεται δωρεάν, το e-mail θεωρείται σημαντικό προϊόν επειδή εξασφαλίζει την πίστη των χρηστών και φέρνει συχνές επισκέψεις που αυξάνουν τα έσοδα από διαφημίσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας μετρήσεων comScore, δεύτερος μεγαλύτερος παίκτης στην αγορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι με μικρή διαφορά η Microsoft, που είχε τον Απρίλιο 264 εκατ. συνδρομητές.
Το Gmail της Google παραμένει τρίτο με 101 εκατ. χρήστες τον Απρίλιο, παρουσιάζει όμως την ισχυρότερη ανάπτυξη με 30 εκατ. νέους συνδρομητές στη διάρκεια του 2007.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το ΠΑΣΟΚ απαντάει στο «στέλεχος της ΕΛΑΣ» Μπίστη (ενώ δεν είναι) και ζητάει εξηγήσεις από τον Τσίπρα
- Οι 11άδες στο Γαλλία – Σουηδία (pics)
- Λέικερς για ΛεΜπρόν: «Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία» (pic)
- Ζήλευε ο Τζόνι Ντεπ την Κάρα Ντελεβίν λόγω Άμπερ Χερντ;
- Και δεύτερος νεκρός στη Λητή από τη μεγάλη φωτιά – Εικάζεται ότι πρόκειται για το αγνοούμενο παιδί
- Δημοσκόπηση: Παγιώνεται το δίπολο ΝΔ-ΕΛΑΣ – Ντέρμπι για την τρίτη θέση – Ένας στους τρεις Νεοδημοκράτες αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση


