Στο Πεκίνο και ο Τσιόκας, ύστερα από επιλογή της ΕΦΟΕΑ
Τον Ντανιέλ Τσιόκα επέλεξε η ΕΦΟΕΑ ως τον τρίτο αθλητή που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά «χρώματα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Τσιόκας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο ομαδικό και θα πλαισιώσει τον Καλλίνικο Κρεάνγκα και τον Παναγιώτη Γκιώνη.
Τον Ντανιέλ Τσιόκα επέλεξε η ΕΦΟΕΑ ως τον τρίτο αθλητή που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά «χρώματα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Τσιόκας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο ομαδικό και θα πλαισιώσει τον Καλλίνικο Κρεάνγκα και τον Παναγιώτη Γκιώνη.
Ακόμη, η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι στην πρωτεύουσα της Κίνας θα μεταβεί και ο Κώστας Παπαγεωργίου, ως αναπληρωματικός αθλητής για το ομαδικό και ως βοηθός προπόνησης. Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή του 37χρονου Τσιόκα στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, καθώς προηγουμένως είχε μετάσχει στις διοργανώσεις της Ατλάντα και του Σίδνεϊ.
«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Ήμουν απών από το Ολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας, καθώς δεν είχα καταφέρει να προκριθώ από τα Προολυμπιακά, αλλά τώρα θα είμαι παρών στο Πεκίνο κι αυτό είναι υπέροχο. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο γίνεται περισσότερο. Έχω την τύχη να παίζω σε δυνατό πρωτάθλημα στην Ιταλία, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια μου είχα μόνο νίκες απέναντι σε πολύ αξιόλογους αθλητές και μέχρι το Ολυμπιακό τουρνουά θα εμφανιστώ ακόμα καλύτερος» δήλωσε ο έμπειρος αθλητής και συνέχισε: «Ο βασικός στόχος μας είναι να μπούμε στην οκτάδα, κάτι διόλου εύκολο, αλλά εγώ θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω και να δημιουργήσουμε κάποια έκπληξη».
Αναφορικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας της εθνικής έως τους Αγώνες της Κίνας, την ερχόμενη Δευτέρα οι Κρεάνγκα, Γκιώνης, Τσιόκας και Παπαγεωργίου θα μεταβούν στη Σιγκαπούρη, καθώς από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου εκεί θα λάβει χώρα τουρνουά Προ Τουρ (το τελευταίο πριν από το Πεκίνο). Από τις 17 έως τις 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί προπονητικό καμπ στο Καρπενήσι, όπου προκλήθηκαν και θα έρθουν και τέσσερις Αιγύπτιοι αθλητές. Τέλος, οι διεθνείς προσκλήθηκαν και θα πάρουν μέρος σε δύο συγκεντρώσεις προετοιμασίας στο εξωτερικό, στο Βιτέλ της Γαλλίας (5 έως τις 11 Ιουλίου) και το Ντίσελντορφ (27 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου).
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.