Καθαρά κέρδη 1,3 εκατ. ευρώ στο α τρίμηνο του 2008 για την ΑΓΕΤ Ηρακλής
Καθαρά κέρδη μετά από φόρους του πρώτου τριμήνου του 2008 του Ομίλου Εταιριών της ΑΓΕΤ Ηρακλης ανήλθαν σε 1,3 εκατομμύρια ευρώ, σε σύγκριση με 18,7 εκατομμύρια ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2007. Οι πωλήσεις πάντως σημείωσαν αύξηση.
53
Καθαρά κέρδη μετά από φόρους του πρώτου τριμήνου του 2008 του Ομίλου Εταιριών της ΑΓΕΤ Ηρακλης ανήλθαν σε 1,3 εκατομμύρια ευρώ, σε σύγκριση με 18,7 εκατομμύρια ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2007. Οι πωλήσεις πάντως σημείωσαν αύξηση.
Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Εταιριών της ΑΓΕΤ Ηρακλής ανακοίνωσε πωλήσεις 168,4 εκατομμυρίων ευρώ για το πρώτο τρίμηνο του 2008, αυξημένες κατά 2,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2007. Οι πωλήσεις της αντίστοιχα σημείωσαν αύξηση κατά 4,1%, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στον αυξημένο όγκο εξαγωγών και στις αυξήσεις τιμών πωλήσεων που σημειώθηκαν στην αγορά του εξωτερικού.
Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους του πρώτου τριμήνου του 2008 ανήλθαν σε 1,3 εκατομμύρια ευρώ, σε σύγκριση με 18,7 εκατομμύρια ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2007. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) για τον Όμιλο ανήλθαν σε 23,1 εκατομμύρια ευρώ για τη συγκεκριμένη περίοδο του 2008, σε σχέση με 37,7 εκατομμύρια ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2007.
Η διαφορά αυτή, σύμφωνα με την εταιρία, κυρίως οφείλεται στις αυξήσεις των τιμών καυσίμων και ηλεκτρικού ρεύματος και στα κέρδη, μη επαναληπτικά, στο πρώτο τρίμηνο του 2007 από την πώληση της συμμετοχής στη συνδεδεμένη εταιρία Μητροπολιτικές Αυτοκινητιστικές Επιχειρήσεις ΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ

