
Σταθεροποιητικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, με τη UBS να ενισχύεται 3,5% μετά την είδηση ότι πρώην διευθύνων σύμβουλος της ελβετικής επενδυτικής τράπέζας ενισχύει τις πιέσεις για αναδιάρθρωση.
27
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, με τη UBS να ενισχύεται 3,5% μετά την είδηση ότι πρώην διευθύνων σύμβουλος της ελβετικής επενδυτικής τράπέζας ενισχύει τις πιέσεις για αναδιάρθρωση.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 ενισχύεται κατά 0,22% στις 3.783,30 μονάδες.
Κέρδη καταγράφουν ακόμα η BNP Paribas (+1%) και η UniCredit (+1,1%).
Οι επενδυτές είναι επιφυλακτικοί εν όψει των στοιχείων για την απασχόληση στις ΗΠΑ, που εκτιμάται ότι θα επιβεβαιώσουν την επιβράδυνση της αμερικανικής οικονομίας.
Στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,35% στις 5.911,70 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει άνοδο 0,09% στις 4.892,18 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX καταγράφει κέρδη 0,15% στις 6.751,88 μονάδες.
Στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε με πτώση 0,72% στις 13.293,22 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ροντινέι (1-0, vid)
- «Έγκλημα» του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη
- Σοκ στη Λυών – Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω οικονομικών παραβάσεων
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ
- Φαμπιάν Γκοντέ – Η ταινία «Αυτόματος Τηλεφωνητής», η Ελλάδα και η καλοσύνη

