
Εισήγηση ΕΒΕΑ περί διεξαγωγής μικρών διαδηλώσεων εκτός των λεωφορειολωρίδων
Να παραμείνουν ανοιχτές οι λεωφορειολωρίδες, κατά τη διεξαγωγή μικρών διαδηλώσεων πρότεινε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας στον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο την Τετάρτη.
96
Να παραμείνουν ανοιχτές οιλεωφορειολωρίδες, κατά τη διεξαγωγή των μικρών διαδηλώσεων πρότεινε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας στον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο την Τετάρτη.
Το αίτημα του ΕΒΕΑ βρίσκει σύμφωνους τους επιχειρηματικούς φορείς του κέντρου της Αθήνας και, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, αποτελεί «επιτακτική ανάγκη για τη διέλευσητων μέσων μαζικής μεταφοράς».
Ο πρόεδρός του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος δήλωσε ότι «είναι απαράδεκτο μέχρι σήμερα να εμποδίζεται η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των μικρών διαδηλώσεων.
» Η εφαρμογή της πρότασής μας πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στη διατήρηση της κοινωνικο-οικονομικής ζωής της πόλης».Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
- Εύβοια: Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
