Ο Πανελλήνιος έδεσε… τον Γκράντι στην Κυψέλη μέχρι το 2010
Η ΚΑΕ Πανελλήνιος έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αντονι Γκράντι για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2010 και... έδεσε λοιπόν στην Κυψέλη τον 29χρονο Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος μετά τις 22 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ (468 π.) και στη δεύτερη θέση στα κλεψίματα (48 κλ.) της Α1 κατηγορίας.
89
Η ΚΑΕ Πανελλήνιος έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αντονι Γκράντι για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2010 και… έδεσε λοιπόν στην Κυψέλη τον 29χρονο αμερικανό γκαρντ, ο οποίος μετά τις 22 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ (468 π.) και στη δεύτερη θέση στα κλεψίματα (48 κλ.) της Α1 κατηγορίας.
Μάλιστα, ο Γκράντι αναδείχθηκε τη Δευτέρα (31/3) και MVP της 22ης αγωνιστικής, καθώς οδήγησε τους «Ολυμπιονίκες» στη νίκη επί του Αρη, σημειώνοντας 32 πόντους.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου γιαδύο ακόμη χρόνια με τον Πανελλήνιο»τόνισε ο Γκράντι και συνέχισε:
«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και είμαστε σαν οικογένεια. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και ελπίζω να βοηθήσω τον Πανελλήνιο να εκπληρώσει τους στόχους του. Η επιτυχία και των δύο πλευρών δεν είναι η υπογραφή αυτού του συμβολαίου αλλά είναι η ταυτόχρονη υλοποίηση των στόχων της ομάδας και των προσωπικών μου βλέψεων. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Κυριακού για την τεράστια εμπιστοσύνη που μου έδειξε, γεγονός που επέσπευσε κατά πολύ τις διαδικασίες. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου είμαστε ευχαριστημένοι στην Ελλάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/4): Δράση με Ατλέτικο – Άρσεναλ στο Mega και τον τελικό του ΠΑΟΚ στο Eurocup
- Ποια είναι τα δεδομένα με τους τραυματισμούς των Γουόρντ και Ντόρσεϊ
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε στο επόμενο ματς με τη Μονακό να δώσουμε τα πάντα»
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 5-4: Παίζοντας μπάλα στο Λούβρο… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442