
Ακριβότερα διόδια για τα φορτηγά στην ΕΟ από Ράχες Φθιώτιδας έως Κλειδί Ημαθίας
Κατά 0,70 ευρώ αυξήθηκαν τα διόδια για τα φορτηγά αυτοκίνητα με δύο άξονες στον αυτοκινητόδρομο που ξεκινά από τις Ράχες Φθιώτιδας και καταλήγει στο Κλειδί Ημαθίας. Στο τμήμα αυτό του ΠΑΘΕ καθίστανται υποχρεωτικές οι ζώνες ασφαλείας και για τα πίσω καθίσματα.
30
Κατά 0,70 ευρώ αυξήθηκαν τα διόδια για τα φορτηγά αυτοκίνητα με δύο άξονες στον αυτοκινητόδρομο που ξεκινά από τις Ράχες Φθιώτιδας και καταλήγει στο Κλειδί Ημαθίας, συνολικού μήκους 230 χιλιομέτρων.
Στο τμήμα αυτό του ΠΑΘΕ καθίστανται υποχρεωτικές οι ζώνες ασφαλείας και για τα πίσω καθίσματα.
Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Παρασκευής, για τις μοτοσυκλέτες και τα Ι.Χ. αυτοκίνητα οι χρεώσεις το διοδίων έμειναν προς το παρόν οι ίδιες: 1 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες και 2 ευρώ για τα Ι.Χ.
Για τα φορτηγά με έως και 3 άξονες τα διόδια είναι 4 ευρώ και για τα μεγαλύτερα 5 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League


