
MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Υπέγραψε συμφωνία με την DEUTSCHE TELEKOM AG για την πώληση 98,026,324 μετοχών του ΟΤΕ προς 26 Ευρώ ανά μετοχή
Η MARFIN INVESTMENT GROUP (MIG) ανακοινώνει ότι υπεγράφη συμφωνία με την DEUTSCHE TELEKOM AG για την πώληση 98,026,324 μετοχών του ΟΤΕ προς 26 Ευρώ ανά μετοχή. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 7 Μαΐου 2008 και τελεί υπό την αίρεση εγκρίσεως σχετικού αιτήματος της DEUTSCHE TELEKOM AG από την Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων […]
Η MARFIN INVESTMENT GROUP (MIG) ανακοινώνει ότι υπεγράφη συμφωνία με την DEUTSCHE TELEKOM AG για την πώληση 98,026,324 μετοχών του ΟΤΕ προς 26 Ευρώ ανά μετοχή. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 7 Μαΐου 2008 και τελεί υπό την αίρεση εγκρίσεως σχετικού αιτήματος της DEUTSCHE TELEKOM AG από την Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων της Ελλάδος.
Επίσης η συμφωνία έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG και το Εκτελεστικό Διοικητικό Συμβούλιο της DEUTSCHE TELEKOM AG τελεί όμως υπό την αίρεση της εγκρίσεώς της και από το Επιβλέπον Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας (Supervisory Board).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία
- Όλυμπος: Αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως πολιτιστικό αγαθό, εξαίρετης οικουμενικής αξίας
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο 19χρονοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου στον Δενδροπόταμο
- Σύρος: «Άρπαξα το μαχαίρι με το οποίο έτρωγα και της επιτέθηκα» – Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος για τη δολοφονία
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές
- «Η σιωπή δεν προστατεύει» – Νέα εποχή για τον ουκρανικό στρατό, νέες δοκιμασίες για τον Ζελένσκι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442