MVP της 4ης αγωνιστικής στο Top16 της Euroleague ο Λιν Γκριρ
Ο Λιν Γκριρ δεν υπήρξε απλώς ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη της ομάδας του Πειραιά με 87-82 επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, αλλά και MVP και πρώτος σκόρερ ολόκληρης της 4ης αγωνιστικής στην φάση των «16» της Εuroleague.
Ο Λιν Γκριρ δεν υπήρξε απλώς ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη της ομάδας του Πειραιά με 87-82 επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, αλλά και MVP και πρώτος σκόρερ ολόκληρης της 4ης αγωνιστικής στην φάση των «16» της Εuroleague.
Ο Αμερικανός βραχύσωμος πόιντ γκαρντ των «ερυθρόλευκων» συγκέντρωσε 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης index, απόδειξη πως ήταν αυτός ο παίκτης που ξαναέβαλε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Γκριρ είχε 8/8 βολές, 5/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα. Επιπλέον, μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και κέρδισε 8 φάουλ.
Φαίνεται πως η Μακάμπι… του βγάζει τον καλύτερο εαυτό του, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Γκριρ είχε αναδειχτεί MVP και της πρεμιέρας του Top 16, όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τους Ισραηλινούς στο ΣΕΦ.
Παραμένει πρώτος σκόρερ σε ολόκληρη την φάση των «16» της Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής με 22,5 πόντους ανά αγώνα.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.