
Έκθεση για τη σύγχρονη όψη της Αθήνας στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Ένα διάλογο με τον χώρο ξεκινά η νέα καλλιτέχνις Κατερίνα Στεφανιδάκη, της οποίας η πρώτη ατομική έκθεση παρουσιάζεται στις 6 Μαρτίου στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη. Τα έργα της (κάρβουνο σε χαρτί) παρουσιάζουν όψεις της σύγχρονης Αθήνας.
91
Ένα διάλογο με τον χώρο ξεκινά η νέα καλλιτέχνις Κατερίνα Στεφανιδάκη, της οποίας η πρώτη ατομική έκθεση παρουσιάζεται στις 6 Μαρτίου στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη.
Στην έκθεση με τίτλο «Πατησίων 179» παρουσιάζονται δύο πανοραμικά σχέδια-εγκαταστάσεις (κάρβουνο σε χαρτί). Το πρώτο αναπαριστά έναν εσωτερικό χώρο, ενώ το δεύτερο τη θέα από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος προς την αστική Πλατεία Αμερικής, που θυμίζει χαρακτηριστικά Αθήνα της δεκαετίας του 1970.
Η 28χρονη καλλιτέχνης καταγράφει με χιούμορ και κυνισμό στιγμές από τη ζωή μιας πολυπρόσωπης πόλης όπως η Αθήνα, που αλλάζει όψεις ραγδαία.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 29 Μαρτίου 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις




