
Πυρκαγιά στην αγορά Κάμντεν του Λονδίνου προκαλεί μεγάλες ζημιές
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το Σάββατο στην αγορά Κάμντεν του Λονδίνου, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα και σε νυκτερινό κέντρο. Η αστυνομία προειδοποιεί το κοινό να αποφεύγει τμήματα του Κάμντεν, ενώ οι γύρω δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για αρκετές ημέρες.
91
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το Σάββατο στο Κάμντεν του Λονδίνου, στον χώρο της διάσημης αγοράς, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα και σε νυκτερινό κέντρο. Η αστυνομία προειδοποιεί το κοινό να αποφεύγει τμήματα του Κάμντεν, ενώ οι γύρω δρόμοι αναμένεται να παραμείνουν κλειστοί για αρκετές ημέρες.
Περίπου 100 πυροσβέστες πάλεψαν με τις φλόγες και κατάφεραν να θέσουν αργά το βράδυ του Σαββάτου την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Δεν υπήρξαν τραυματίες, αλλά σπίτια, αποθηκευτικοί χώροι στην αγορά και καταστήματα υπέστησαν ζημιές. Επίσης κάηκε η παμπ Hawley Arms, δημοφιλές στέκι διασημοτήτων.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μερικοί κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους, ενώ το δημοτικό συμβούλιο του Κάμντεν τους παρείχε κρεβάτια σε αθλητικό κέντρο.
Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γκι Φόστερ δήλωσε ότι η πυρκαγιά φαίνεται πως ξεκίνησε από τους πάγκους της αγοράς. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πει κανείς τι την προκάλεσε, πρόσθεσε.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως δεν υπάρχει τίποτε που να δημιουργεί υποψίες ότι επρόκειτο για εμπρησμό.
Η αγορά, μια από τις μεγαλύτερες υπαίθριες αγορές στη Βρετανία και μία από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές ατραξιόν του Λονδίνου, είναι συνήθως γεμάτη ανθρώπους που ψωνίζουν στα καταστήματα ή διασκεδάζουν στις παμπ και τα κλαμπ της περιοχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Συνταγή: Αφράτα κεφτεδάκια τόνου
- Αποκάλυψη in: Η δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές και υπουργείο των ΗΠΑ διαψεύδουν την κυβέρνηση για την κρατική επιδότηση του Predator
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο
- Καιρός: Αίθριος τη Μεγάλη Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος



