Επίσημη προειδοποίηση για τον Όμιλο έλαβε ο Ευ.Βενιζέλος
Το τετ-α-τετ με τον Γ.Παπανδρέου που ζήτησε ο Ευ.Βενιζέλος ξεκαθάρισε την εικόνα σχετικά με τον Όμιλο προβληματισμού που σκοπεύει να ιδρύσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, του διαμηνύθηκε ότι ο καθένας με τις πράξεις του αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα κινηθεί εντός του καταστατικού.
30
Το τετ-α-τετ με τον Γ.Παπανδρέου που ζήτησε ο Ευ.Βενιζέλος ξεκαθάρισε την εικόνα σχετικά με τον Όμιλο προβληματισμού που σκοπεύει να ιδρύσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, του διαμηνύθηκε ότι ο καθένας με τις πράξεις του αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα κινηθεί εντός του καταστατικού.
Η συνάντηση διήρκεσε περίπου μία ώρα και μετά το πέρας της ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκανε δηλώσεις.
Από την πλευρά του, o Ευάγγελος Βενιζέλος δεν απάντησε σε ερώτηση για το αν θα δημιουργήσει Όμιλο, αλλά τόνισε ότι θα κινηθεί στα πλαίσια του καταστατικού του κόμματος.
O κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ένα ενωμένο και δυνατό ΠΑΣΟΚ, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
«Οι πολίτες αξιώνουν πάρα πολλά από το ΠΑΣΟΚ και εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε. Ήμουν και θα είμαι πάντα εγγυητής της ενότητας της παράταξης» είπε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι «όσοι προσπαθούν να επινοήσουν δήθεν εσωτερικούς εχθρούς βλάπτουν σοβαρά το ΠΑΣΟΚ και την προοπτική του».
«Στο πλαίσιο του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ θα καταβάλλω κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για τη νίκη της παράταξης της οποίας είμαι στρατιώτης» είπε, επισημαίνοντας:
«Αγωνιζόμουν και θα αγωνίζομαι πάντα για ένα μεγάλο, ενωμένο, δημοκρατικό και αποτελεσματικό ΠΑΣΟΚ που σέβεται και αξιοποιεί όλα τα στελέχη του -δεν περισσεύει κανείς- χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Αγωνίζομαι για ένα ΠΑΣΟΚ που σέβεται την κοινωνία των πολιτών και τις πρωτοβουλίες της».
Αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούσης τόνισε σχετικά ότι για τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ μόνοι αντίπαλοι είναι τα προβλήματα και η απαράδεκτη και αντιλαϊκή και αντιαναπτυξιακή πολιτική αυτής της κυβέρνησης.
Ο κ. Ραγκούσης τόνισε, δε, ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πορευθεί ενωμένο, συντεταγμένο και ισχυρό και υπογράμμισε πως σε αυτήν την πορεία ο καθένας με τον λόγο, αλλά κυρίως με τις πράξεις του αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Συνάντηση Παπανδρέου με βουλευτές Πελοποννήσου
Ο Γιώργος Παπανδρέου, συναντήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι με τους βουλευτές της περιφέρειας Πελοποννήσου του Κινήματος οι οποίοι στις τοποθετήσεις τους, αναφέρθηκαν στην ανάγκη εμπέδωσης της ενότητας του ΠΑΣΟΚ, ενώ επεσήμαναν τα σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, στις περιφέρειές τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στενά Ορμούζ: Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πλοίων ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες
- Ντέβιντ Ρικάρντο: Πώς εξηγεί η θεωρία του το συγκριτικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο εμπορικών συγκρούσεων
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442