Χωρίς Καρβάλιο η Πορτογαλία και η Τσέλσι για δύο περίπου μήνες
Εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες θα παραμείνει ο Ρικάρντο Καρβάλιο, που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Ο Πορτογάλος αμυντικός της Τσέλσι, τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Εβερτον (1-1) για την premier league και θα χάσει της εαναμετρήσεις της πατρίδας του με Φινλανδία και Αρμενία.
Εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες θα παραμείνει ο Ρικάρντο Καρβάλιο, που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Ο Πορτογάλος αμυντικός της Τσέλσι, τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Εβερτον (1-1) για την premier league.
Κατά συνέπεια, αποκλείσθηκε από την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας, για τις αναμετρήσεις με την Φινλανδία και την Αρμενία, που θα διεξαχθούν στις 17 και 21 Νοεμβρίου, αντίστοιχα για τα προκριματικά του EURO 2008.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.