Ανοίγει ο δρόμος για αναγνώριση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων από το Ισραήλ
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εκλογή του και έπειτα από έναν διπλωματικό μαραθώνιο η κυβέρνηση του Ισραήλ αναμένεται να κινηθεί προς την αναγνώριση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου Γ, στη βάση θετικής εισήγησης που της υποβλήθηκε από αρμόδια επιτροπή.
Ζήτημα ημερών η εβδομάδων φαίνεται ότι είναι η αναγνώριση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου Γ από την κυβέρνηση του Ισραήλ, σχεδόν δύο χρόνια μετά την εκλογή του και έπειτα από έναν διπλωματικό μαραθώνιο.
Η επιτροπή που είχε συστήσει το Ισραήλ -στην οποία μετείχαν και κυβερνητικά στελέχη- για το ζήτημα της αναγνώρισης ή μη του Πατριάρχη Ιεροσολύμων εισηγείται στην κυβέρνηση του Ισραήλ την άμεση αναγνώριση του Θεόφιλου Γ.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε η αρμόδια επιτροπή κρίνει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος για τη μη αναγνώριση του κ. Θεόφιλου μέχρι αυτή τη στιγμή από την κυβέρνηση του Ισραήλ.
Η απόφαση της επιτροπής κοινοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην ισραηλινή κυβέρνηση και μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες αναμένεται η επίσημη αντίδραση, η οποία θα αποτελέσει έκπληξη εφόσον διαφοροποιηθεί από αυτό που εισηγείται η επιτροπή.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.