Πρώτη νίκη του Ηρακλή και παράταση ζωής για τον Γιοβάνοβιτς
Χωρίς νίκη ο Ηρακλής στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ήξερε ότι η συνάντηση με τον Λεβαδειακό, ήταν χωρίς αύριο. Σε περίπτωση ήττας, χαιρετούσε... στρατιωτικά και ακολουθούσε την περυσινή διαδρομή με αποτελέσματα απρόβλεπτα.
Χωρίς νίκη ο Ηρακλής στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, ήξερε ότι η συνάντηση με τον Λεβαδειακό, ήταν χωρίς αύριο. Σε περίπτωση ήττας, χαιρετούσε… στρατιωτικά και ακολουθούσε την περυσινή διαδρομή με αποτελέσματα απρόβλεπτα.
Τελικώς αποδείχθηκε καλύτερος, είχε τις ευκαιρίες, πέτυχε το γκολ στο 28 με τον Νίκο Νικολόπουλο και έδωσε παράταση… ζωής στον προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Κι αν χρειαστεί να μεταφράσουμε τα «χίλια ζόρια», να το κάνουμε, με την κεφαλιά του Μίρνες Σίσιτς στο 50 που κατάφερε να διώξει σε πρώτο χρόνο ο Ραφαέλ Πάρντο και σε δεύτερο το δοκάρι, προς μεγάλη ανακούφιση του «Γηραιού», οι οποίοι, στη συγκεκριμένη στιγμή, αισθάνθηκαν λίγο πιο γηραιοί από ότι συνήθως, πράγμα που ξανάγινε στο 73, όταν η κοντινή κεφαλιά του Πατρίκ Ντιμπαλά έφυγε ελάχιστα άουτ.
Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο Ηρακλής δεν έκανε άλλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να του δώσουν ευκολότερα τη νίκη.