Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Προσοχή στον… γουρλή Ολυμπιακό, συμφωνούν Σούστερ και Γκούτι

Προσοχή στον… γουρλή Ολυμπιακό, συμφωνούν Σούστερ και Γκούτι

«Γουρλή» θεωρούν τον Ολυμπιακό οι άνθρωποι της Ρεάλ. «Είναι μια ομάδα που κάθε φορά που την συναντάμε, κατακτάμε το Champions League και θα είναι καλό και φέτος να γίνει το ίδιο» είπε χαρακτηριστικά ο Γκούτι. «Ο αντίπαλος έρχεται με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη στην Γερμανία» τόνισε, από την πλευρά του, ο Μπερντ Σούστερ, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καναβάρο, Ντιαρά, Πέπε, Ρόμπεν και Χάιντζε.

89

«Γουρλή» θεωρούν τον Ολυμπιακό οι άνθρωποι της Ρεάλ. «Είναι μια ομάδα που κάθε φορά που την συναντάμε, κατακτάμε το Champions League και θα είναι καλό και φέτος να γίνει το ίδιο» είπε χαρακτηριστικά ο Γκούτι. «Ο αντίπαλος έρχεται με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη στην Γερμανία» τόνισε, από την πλευρά του, ο Μπερντ Σούστερ, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καναβάρο, Ντιαρά, Πέπε, Ρόμπεν και Χάιντζε.

Η καθυστερημένη επιστροφή των Μπαπτίστα και Ρομπίνιο από την Βραζιλία, καθώς και η πρώτη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης σε επίσημο παιχνίδι, κυριάρχησαν στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι Μπερντ Σούστερ και Γκούτι ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (21:45) στο «Μπερναμπέου». Στην Ρεάλ αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης.

Ο Μπερντ Σούστερ ασχολήθηκε περισσότερο με την περίπτωση του Ρομπίνιο, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τη διοίκηση για την καθυστερημένη επιστροφή του από την Βραζιλία. Ο Γερμανός τεχνικός υποστήριξε τον Βραζιλιάνο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται έντονη κριτική για την απόδοσή του και την προσωπική του ζωή και θεωρεί ότι τα προβλήματα έχουν να κάνουν με την πίεση που δέχεται.

Στη γενική του αναφορά για την αργοπορία των διεθνών τόνισε:

«Υποχρέωσή μου είναι να μιλήσω με τους παίκτες που βρίσκονται εδώ. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να ελέγχουμε καλύτερα αυτές τις καταστάσεις και θα δούμε αν θα μπορούμε να επηρεάζουμε τα ταξίδια των παικτών μας. Οι Ομοσπονδίες ζητάνε να έχουν του παίκτες μας όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά και εμείς θα πρέπει να απαιτήσουμε το ίδιο από αυτές, γιατί έχουμε το ίδιο δικαίωμα να έχουμε τους παίκτες μας όσο πιο νωρίς γίνεται για να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια μας».

Ειδικά για τον Ρομπίνιο ανέφερε:

«Ήρθε στην ομάδα σε μια στιγμή πολύ περίπλοκη, που η ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση και το να μετατραπεί σε σωτήρας από τη μια μέρα στην άλλη είναι δύσκολο για αυτόν και δεν τον αφήνει να έχει την ηρεμία που χρειάζεται. Είναι ένας παίκτης που πρέπει να είναι χαρούμενος. Έχει να κάνει πολλά ακόμη.

» Είναι σε κατάσταση να παίξει βασικός με τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να τον φορτώνουμε με πίεση και ευθύνες. Μπορεί να αλλάξει την εικόνα ενός αγώνα σε δευτερόλεπτα και αυτό χρειάζεται να δουλέψει για να ανταποκριθεί όπως θέλουμε. Ακόμα δεν έχουμε δει τον πραγματικό Ρομπίνιο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη ήττα της ομάδας του, από την Εσπανιόλ για την Primera Division:

«Κάποια στιγμή θα ερχόταν. Παρόλα αυτά πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτόμαστε την ήττα. Αύριο έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι και από την Εσπανιόλ δεν μας μένει τίποτα, γιατί αύριο έρχεται μια άλλη ομάδα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με 4 σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Καναβάρο, Ντιαρά, Πέπε, Ρόμπεν και Χάιντζε. Τη θέση του Ντιαρά θα πάρει ο Γκάγκο και ο Σούστερ περιμένει πολλά από αυτόν:

«Ο Γκάγκο θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει που μου λείπουν τόσοι παίκτες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

Ενώ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υποστήριξε:

«Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να παρατάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί να είναι πλήρως ικανή για να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να κάνει καλά τη δουλειά της. Ο αντίπαλος έρχεται με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη στην Γερμανία. Με προβληματίζει το γεγονός ότι η μπάλα δεν φτάνει τόσο εύκολα στην επίθεση, στους Φαν Νίστελροϊ και Ραούλ. Αυτό δεν έχει λειτουργήσει πολύ καλά, αλλά είναι ένα θέμα που μπορεί να διορθωθεί σε 1-2 μέρες».

Από την πλευρά του, ο Γκούτι αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από την Εσπανιόλ:

«Δεν είμαστε προβληματισμένοι, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα. Αρχικά, δώσαμε μια καλή εικόνα και τώρα το παιχνίδι μας δεν είναι καλό. Χρειαζόμαστε χρόνο, γιατί μια ομάδα, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν φτιάχνεται σε ένα μήνα. Είναι ακόμα νωρίς και το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια, που είναι το πρώτο που μένει στον κόσμο και μετά να προσπαθήσουμε να παίξουμε και καλύτερα.

» Η Ρεάλ έχει ένα σπουδαίο ρόστερ, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για ομάδα και όχι για ονόματα, γιατί όλοι είμαστε ικανοί να παίξουμε καλά. Ήταν μια ήττα που δεν άρεσε σε κανέναν μας, με βάση την πορεία που είχαμε μέχρι τότε και το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα, αλλά τώρα θα πρέπει να σκεφτούμε πως θα κερδίσουμε αύριο και να φτάσουμε στους 7 βαθμούς, που θα είναι μια καλή συγκομιδή, αν και το ότι φέραμε ισοπαλία στην Ιταλία, κάνει τον όμιλο ακόμη πιο ισορροπημένο».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κάθε φορά που την συναντάμε, κατακτάμε το Champions League και θα είναι καλό και φέτος να γίνει το ίδιο. Πάντα γίνονταν ωραία και ανοιχτά παιχνίδια και ελπίζουμε και αύριο να γίνει το ίδιο. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ο θεατής να φύγει ευχαριστημένος».

Για την παρουσία του Μπερντ Σούστερ στον πάγκο της ομάδας του είπε:

«Ο Σούστερ φαίνεται ότι υπήρξε παίκτης, για αυτό και μας καταλαβαίνει αρκετά. Μόλις ήρθε στην ομάδα και πάντα οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο, κάτι όμως που είναι δύσκολο να γίνει στην ομάδα».

Ενώ για την αργοπορία των διεθνών, τόνισε:

«Είναι προσωπικά θέματα και για αυτό υπάρχει το τεχνικό επιτελείο και ο Μιγιάτοβιτς, για να προσπαθούν να κρατήσουν ενωμένη την ομάδα και όταν κάποιος ξεφεύγει από τους κανόνες, θα πρέπει να ξέρει ότι βρίσκεται σε μια σπουδαία ομάδα. Έχουμε μιλήσει μαζί τους. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και αυτό που θέλουμε είναι να πηγαίνουν στις Εθνικές τους ομάδες και να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, αλλά επίσης θα πρέπει να επιστρέφουν για να παίξουν με την ομάδα που τους πληρώνει και με την οποία πρέπει να κερδίζουν τίτλους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies